Жена трогна варненци с човечността си - тя е намерила портфейл

...
Жена трогна варненци с човечността си - тя е намерила портфейл
Коментари Харесай

Доброто: Жена намери портфейл с пари и го върна на собственика

Жена трогна варненци с човечността си - тя е намерила портфейл с пари и документи и го е върнала на притежателя му.

" Искам да изкажа своята най-голяма признателност на дамата, която в неделя към 17:00 ч. е намерила портфейла ми с всички документи и не дребна сума ", написа Ганка Стоянова в обществената мрежа Фейсбук.

Оказва се, че Ганка е не запомнила портфейла си в тото пунк, който се намира във варненския квартал " Кайсиева градина ".

" А аз разбрах едвам когато ми се обадиха дали не съм изгубила нещо /портфейл с документи и пари/… Едва тогава видях, че липсва ", прибавя тя.

От обявата на Ганка излиза наяве, че дамата, която й е върнала портфейла, работи в тото пункта.

" Оказа се, че дамата, която работи в тото пункта е видяла, че съм си оставила портмонето… Сърдечно благодаря на Таня Златинова! Това ще направя и персонално ", добавя Ганка Стоянова.

Служителката в тото пункта е издирила собственичката на порфейла по данните в персоналната й карта.

" По адреса ми в персоналната карта е отишла и е върнала всичко. Дала ги е на внука ми. Благодаря на дамата! Здраве и благополучие за нея и фамилията й! ", споделя още тя.

Ганка не крие насладата си от обстоятелството, че все още се намират положителни и почтени хора.

Тази история служи като увещание, че доброто към момента съществува. Доброто постоянно се демонстрира в всекидневието ни посредством дребни жестове на вежливост и съпричастност към другите хора. Тези дребни актове могат да имат голямо значение за тези, които ги получават. Освен това един добър жест може да въодушеви други хора да създадат същото. Така положителното се популяризира като вълна и има капацитет да промени животи и общества.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР